Voor jouw product een tweede leven

 

Begin bij jezelf

Een beter milieu, daar hebben we allemaal de mond van vol. Maar als ons product defect is rennen we naar de winkel om een nieuwe aan te schaffen.

Hoe leuk is het om zelf aan de slag te gaan, zodat je favoriete product weer voor jaren mee kan? Of verkoop jouw defecte product aan iemand die het hersteld en het een tweede leven kan geven. Zelf je koffieapparaat die al jaren trouwe dienst doet, weer aan de praat te krijgen?

Doe wat onderzoek

Op kapottespullen.nl geven wij jouw de "Tools" om jouw product een tweede leven te geven. Pleeg eerst onderzoek of jouw item nog te herstellen is. Tegenwoordig zijn er legio mogelijkheden om snel onderzoek te plegen of het voor jouw interessant is om te herstellen...Weggooien kan altijd nog.

Onze "Tools"

Er zijn diverse mogelijkheden voor het vinden van een oplossing. Stel jouw vraag in ons forum met professionele reparateurs, zoek in de blog of kennisbank. Ook kun je bv van twee toestellen een werkende maken, kijk hiervoor in de shop van kapottespullen.nl. Of verkoop jouw defecte toestel zodat iemand anders er misschien nog iets aan heeft qua onderdelen.

Recources

Er is op internet ook zeer veel te vinden over reparaties, google eens of kijk op Youtube voor een reparatievideo. Heb je toch nog vragen kun je die altijd stellen bij "Help" .

Forum Blog Kennisbank Shop Verkoop Google Help Youtube