Onhandig

Veiligheid!

Denk altijd eerst aan je eigen veiligheid en die van anderen, apparatuur welke werken op spanning of hoge temperaturen zijn gevaarlijk, wanneer je daar geen kennis van bezit, blijf er dan vanaf. Er zijn genoeg vakmensen met veel ervaring die je kunnen helpen…

Stap 1.

Hoe lang heb je het product? Voordat je onnodig kosten gaat maken, controleer of je mogelijk garantie hebt of recht op coulance. Bekijk hier wat de garantieregels zijn: 

Garantie regels

Wanneer je volgens de regels garantie hebt, claim die dan ook! Laat je niet te snel afschipperen.

Stap 2.

Ok, je bent er van overtuigd dat je geen garantie meer hebt en te onhandig om het zelf op te lossen. Soms is het lezen van de gebruikshandleiding een goed idee, sommige problemen zijn ontstaan door slecht onderhoud of bv een verkeerde instelling. Wanneer je de handleiding niet meer kunt vinden kijk dan eens op: Gebruikershandleiding.com >> Alle gebruiksaanwijzingen gratis of op de site van het merk zelf.

Een klein voorbeeld

Spullen gaan minder snel defect wanneer je ze goed onderhoudt. Een föhn brandt bijvoorbeeld minder snel door wanneer je de achterkant regelmatig stofvrij maakt. Controleer of het apparaat/product echt kapot is, soms is slechts een klein onderdeel stuk of werkt het niet door een vastzittend knopje.

Verder