Forum

Uw forum voor kapotte spullen…

Hartelijk welkom op ons platform, het reparatieforum voor jouw. Een platform voor iedereen: hobbyisten, professionele service-technici, bedrijven en iedereen die bezig is met zijn of haar kapotte produkt.

Know-how community, vragen stellen, oplossingen vinden.

Samsung droogkast z...
 
Meldingen
Alles wissen

Samsung droogkast zeer raar probleem


Denhans
Berichten: 1
Topic starter
(@denhans)
New Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden

Hallo,

Ik heb een droogkast van Samsung met warmtepomp (dv81m6213kw)

Deze is net 3 maand uit garantie...

 

Na beëindigen van de droogcyclus wil de machine niet meer aan. De cyclus loopt wel degelijk volledig af want het eindmelodietje speelt. Dan gaat de machine uit, wat normaal is. Bij openen van de deur werkt de trommel verlichting nog. Echter de machine met de power toets weer aankrijgen gaat niet. Na veel te proberen heb ik het volgende ontdekt :

We gebruiken een programma van ongeveer 2,5 uur. Als ik de machine een tijdje laat staan tot alles afgekoeld is in de trommel en dan de stekker uitrek en op de power knop duw, zodat alle lading verdwijnt. Dan de stekker terug insteek, dan werkt de machine weer... Echter enkel afkoelen of enkel de stekker eruit werkt niet. Het is de combinatie van de 2.

Ik heb de machine volledig uitgeblazen met perslucht zodat er niks pluis meer inzit. Aan de printplaten enzo zat namelijk al wat pluis. 

Een kort programma van 30 minuten beëindigd ook normaal, maar dan gaat de machine daarna wel gewoon weer aan. 

 

Na contact te hebben gehad met samsung merk ik al dat ze het niet goed weten en het me een hele bom geld gaat kosten. Ik ben ten einde raad en hoop hier een antwoord te vinden. 

Ik kan begrijpen dat er iets te warm wordt... Maar waarom slaat de machine dan niet vroegtijdig af? En waarom eerst die spanning afhalen om ze terug aan te kunnen zetten? 

 

Alvast bedankt! 

Deel: