Elektronica forum

Ons devies is “Weggooien kan altijd nog”, op deze site proberen we u zoveel mogelijk de goede richting in te duwen. Professionele techneuten kijken mee op het forum en kunnen vaak uw elektronica vragen beantwoorden en/of tips geven. Voor reparatie aan uw televisie, geluidsapparatuur, koffie-machine of smartphone kunt u terecht met uw vraag.

Ook wanneer u zelf een elektronisch project heeft of algemene vraag kunt u deze plaatsen. Kijk ook eens bij de andere informatie op de site, mogelijk staat uw antwoord er al bij. Soms is de oplossing eenvoudige dan u denkt zodat weggooien eeuwige zonde is. Denk ook eens na over het milieu aspect en natuurlijk uw portemonee….

Bezoek het elektronica forum: Kapottespullen.nl Forum – Kapottespullen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.